Aktuale

Të fundit

500 euro pagë për jetë modeste

Qefser ABDYLI Rroga mesatare duhet të jetë të paktën 500 euro që qytetarët të mund të kenë jetë solide dhe

Pa stabilitet politik, s’ka zhvillim ekonomik

Fisnik PASHOLLI Partitë politike në Maqedoni, si të pozitës ashtu edhe opozitës, para zgjedhjeve parlamentare të 11 dhjetorit, premtojnë se

Diskriminim etnik te “Kirili dhe Metodi”

Shkup, 15 nëntor - Diskriminim etnik dhe gjuhësor në Universitetin e Shkupit “Kirili dhe Metodi”. Kështu kanë thënë përfaqësues të

“E nji gjuhë t’gjith bashkon” në Manastir

Shkup, 15 nëntor - “E nji gjuhë t’gjith na bashkon”. Kjo fjali është shkruar në 20 bilbordet që janë gati

Katër kilogram kafe për kokë banori

Shkup, 15 nëntor - Ndër bizneset që jo vetëm i rezistojnë krizës ekonomike, por edhe tregojnë rritje të punës, është

Ahmeti: Kuadrot e BDI-së nuk njohin vështirësi, mposhtje…

Strugë, 15 nëntor - Kryetari i degës së BDI-së të Strugës, Ramiz Merko në tubimin partiak në këtë qytet, ku

Bashkë për të parandaluar përmbytjet

Prizren, 15 nëntor - Institutet Hidro-meteorologjikë të Shqipërisë, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Kosovës nënshkruan të martën në Prizren një

Borxhi publik rritet për plus 9.2 milionë eurosh

Shkup, 15 nëntor  - Zëvendësministri plotësues i Financave, Kire Naumov në kumtesën lidhur me ankandin e letrave me vlerë të

Burg me kusht për puçistët e BFI-së

Shkup, 15 nëntor - Burg me kusht për puçistët e Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë ka vendosur Gjykata Themelore Shkupi

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në