Aktuale

Të fundit

nstitucionet shtetërore i standardizojnë të dhënat gjeohapësinore

Përfaqësues të 20 institucioneve shtetërore me shfrytëzimin e përvojave evropiane trajnohen që të krijojnë edhe standardizojnë të dhënat gjeohapësinore në

Hetrixh e renditi Maqeodninë si vend i lirë ekonomik

Maqedonia u ngjit në vendin e 31-të në indeksin e lirisë ekonomike të fondacionit amerikan Hetrixh dhe hyri në kategorinë

Ballkani nuk është prioritet i Trumpit

Roli i ambasadorëve të huaj në rajon ka traditë, thotë Stefan Lehne, ekspert për politikën e Jashtme të BE-së në

MPB informon për afatin e lejeve për posedim dhe mbajtje të armëve

Afati për zëvendësimin e lejeve për posedim dhe mbajtjen e armëve, autorizimet për mbajtjen e armëve dhe lejet për posedim

Prodhuesit nga Maqedonia në panairin për prodhime organike “Biofah”

Prodhues bujqësor nga Maqedonia marrin pjesë në panairin më të madh për prodhime organike "Biofah" që mbahet nga 15 deri

Cvetkov: Shpresoj në zgjidhje me Kroacinë për verën

Nëse Kroacia mbetet në qëndrimin e njëjtë në lidhje me barrierat e vendosura jotarifore për import të verës së Maqedonisë,

VK “Evzoni” edhe më tej i mbyllur

Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni edhe më tej është i mbyllur për qarkullim. Vendkalimet Mexhitlia

Zhbogar dhe Timonie për vizitë në Berovë

Në kuadër të fushatës "BE-ja për ty", euroambasadori Samuel Zhbogar dhe ambasadori francez Kristijan Timonie sot do ta vizitojnë komunën

Kartela elektronike shëndetësore kanë marrë 80 për qind e të siguruarve në Dibër

Shërbimi rajonal i Fondit për Sigurim Shëndetësor në Dibër, i cili me aktivitetin e tij e mbulon edhe komunën Qendra

SHSHM do ta shënojë jublieun 70-vjeçar me takim solemn

Shoqata e Shkrimtarëve të Maqedonisë sot në mesditë do ta kremtojë ditëlindjen e saj të 70-të me takim solemn në

Përzgjedhja e redaktorit

Çfarë përfitojnë shqiptarët nga baza e NATO-s në Kuçovë?

Në 4 mars 2024, do të përurohet baza ushtarake e

Pallanka para Tetovës, Gostivarit, Strugës…

Për herë të dytë, të tretë..., stafeta “Qytet i kulturës”