Aktuale

Të fundit

Evzoni ende i mbyllur, mjegull në Gjavatë

Vendkalimi kufitar Evzoni, për shkak të grevës së bujqve grekë ende është i mbyllur për komunikacion, ndërsa vendkalimet Dojran dhe

Jolevski në takim të ministrave në Vjenë

Ministri i Mbrojtjes të Maqedonisë, Zoran Jaloveski sot do të marrë pjesë në takimin e përbashkët të ministrave të mbrojtjes

Qytetarët më së shumti kërkojnë kredi banesore dhe konsumatore

Kushtet për kreditim në tremujorin e katërt janë lehtësuar tek popullata, ndërsa kërkesa është rritur për kredi banesore dhe konsumatore,

Pastrimi nis nga rruga “Kemal Sejfullah”

Omer XHAFERI Shkup, 7 shkurt - Pas dy muajve e më tepër, në kuadër të aksioneve të përgjithshme të Ndërmarrjes

Përgjysmohet numri i aborteve

Urim HASIPI Tetovë, 7 shkurt - Numri i aborteve në Tetovë dhe rrethinë është përgjysmuar viteve të fundit. Të paktën

Shkupit nuk i intereson integrimi në arsim

Laura PAPRANIKU Shkup, 7 shkurt - Projekti për integrim ndëretnik në arsim, vazhdon të mos i josh shkollat në Maqedoni,

Lulëzon vjedhja nga kartelat

Omer XHAFERI Shkup, 7 shkurt - Parashikimet për sigurinë tregojnë se edhe këtë vitë të hollat do të mbesin motivi

Incidentet në punë, përgjegjësi kanë të gjithë

Driton ZENKU Gostivar, 7 shkurt - Siguria në ambientet e punës vazhdon të jetë një nga temat kryesore të kronikës,

Prej 85, janë shfrytëzuar vetëm 25 milionë euro

Fisnik PASHOLLI Shkup, 7 shkurt - Bujqit në Maqedoni pak i shfrytëzojnë të hollat evropiane të dedikuara për bujqësi dhe

Me padurim presim që të formohet Qeveria e re

Shkup, 7 shkurt - Presim që sa më shpejt të formohet qeveria, në fokus të të cilave aktivitete do të

Përzgjedhja e redaktorit

Çfarë përfitojnë shqiptarët nga baza e NATO-s në Kuçovë?

Në 4 mars 2024, do të përurohet baza ushtarake e

Pallanka para Tetovës, Gostivarit, Strugës…

Për herë të dytë, të tretë..., stafeta “Qytet i kulturës”