Aktuale

Të fundit

Struga shpëtim për nënat dibrane

Vjollca SADIKU Dibër, 17 janar - Nënat dibrane edhe gjatë vitit 2016 pjesën më të madhe të lindjeve e kanë

Në Shkup 26.000, në Lindje nën 10 mijë denarë

Fisnik PASHOLLI Shkup, 17 janar - Burrë, drejtor i ndërmarrjes prodhuese me seli në Shkup, me më shumë se 250

Kumanova testohet me katër ndërrime!

  Laura PAPRANIKU Shkup, 17 janar - Sa herë kur në Maqedoni duhet të realizohet një proces arsimor i karakterit

William Walker me mesazh për partitë shqiptare

Tetovë, 17 janar - Ish ambasadaori I OSBE-së në Kosovë, William Walker, në orët e pasditës në Tetovë ka takuar

Bëhuni gati për konkursin

Evis HALILI Shkup, 17 janar - Rezultatet e konkursit më të rëndësishëm të Ministrisë së Kulturës, atë të financimit të

DSK refuzon kërkesën e PSP-së

  Shkup, 17 janar - Procesi gjyqësor për rastin “Fortesa 2” edhe pse parashihej të mbahej me procedurë të shkurtër,

Një organizatë kundër Fondacionit Soros në Maqedoni

Shkup, 17 janar - Këshilli inicues paralajmëroi formimin e organizatës e cila do të tregojë dhe paralajmërojë për aktivitetet e

Në Kardiokirurgjinë shtetërore vitin e kaluar 388 operacione

Shkup, 17 janar - Kardiokirurgjia Shtetërore në mënyrë të shkëlqyer po zhvillohet dhe shkëlqyeshëm u etablua në shoqëri dhe mes

Ahmeti nuk heq dorë nga Deklarata e përbashkët

Shkup, 17 janar - Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, ka takuar të martën ambasadorin e Shqipërisë

Lutfiu kërkon më shumë vëmendje për Ballkanin Perëndimor

Shkup, 17 janar - Ministri i Arsimit dhe Shkencës Pishtar Lutfiu mori  pjesë në Konferencën e Vjenës organizuar nga COM-SULT

Përzgjedhja e redaktorit

Homazh përmes vargjeve të përmbledhjes poetike “Nga mështeknaja e babait me mallëngjim”

Poetja, studiuesja e letërsisë dhe intelektualja e përmasës mbarëkombëtare, Lindita

Shqiptarët po mbajnë gjallë Perëndimin në Ballkan (TABELA)

Për Rusinë dhe kundër Bashkimit Evropian dhe kundër SHBA-ve. Përveç