Forum

Të fundit

Gjermania e mbështet Izraelin, por jo për arsyet që ju i mendoni

Linjat e ndarjes mes Perëndimit dhe Jugut Global, u bënë të dukshme vitin e kaluar - përkitazi me reagimet ndaj

Rezistenca rajonale ndaj panserbizmit

Shtetet kandidate për në BE në Ballkanin Perëndimor mund të krijojnë një nismë që i ngjan Katërshes së Vishegradit, një

E ardhmja e qymyrit në prodhimin e energjisë

Është gabim të supozohet se Azia do të fillojë të heqë dorë nga energjia me qymyr, siç kanë filluar të

Versioni i Henry Kissingerit

Protagonisti më influent dhe kontradiktor i politikës ndërkombëtare të shekullit të XX-të dhe një historian me famë. Henry Kissinger u

Liz Truss, arma sekrete e Joe Biden në Ukrainë

Që pas dorëheqjes prej 49 ditësh, Truss është përpjekur të gjejë një vend për veten si një kampione e politikave

E vërteta e konfliktit Izrael-Hamas që mbahet e fshehtë nga Perëndimi

Nëse Netanyahu është një i burgosur i së drejtës së tij politike, Biden duhet të jetë shumë i kujdesshëm që

Sa vlen jeta juaj? Kjo varet nga pasaporta që keni

Kryeministri Benjamin Netanyahu është përgjegjës për mbështetjen që i ka dhënë në mënyrë indirekte Hamasit në mënyrë që të zhvlerësojë

Politikës serbo-centriste të BE-së i ka ardhur fundi

Në Kosovë, Beogradi po nxit tensionet duke promovuar forcat separatiste dhe madje edhe terroriste. Pavarësia e Malit të Zi dhe

Rrënimi i së kaluarës, një motiv i kotë!

Më e reja që i shkon këtij konteksti, është iniciativa për ndalimin e emetimit të filmave të kohës së komunizmit,

Problemi i Evropës? Është shumë tërheqëse

Evropa nuk është e besueshme si një kontinent vlerash nëse i shkel ato vetë, pikërisht në pikat ku njerëzit nga

Përzgjedhja e redaktorit

Historia e tre vajzave: Ligji më detyron të kryej marrëdhënie me burrin, edhe pse s’dua!

Aktivistët janë përpjekur të ndryshojnë ligjin prej vitesh, por ata

Hoxhallarët para politikanëve, besim i ulët në institucionet e shtetit (TABELA)

Shkup, 7 dhjetor - Besimi i qytetarëve tek institucionet kalon