Nga Javier SOLANA Kanë kaluar fiks 15 vite, që nga fillimi i një prej episodeve më fatkeqë të fillimshekullit 21:…
Nga Bernard GUETTA Pavarësisht planeve të Putinit, i duhet shtrirë dora Rusisë. Është e domosdoshme, sepse me apo pa Putinin,…
Nga dr.Arben TARAVARI Çfarë është ky Patriotizëm që ka pushtuar Maqedoninë?! Skena patetike të grave që shtrihen në tokë duke…
Nga Daut DAUTI Kush nga gjeneratat që kanë jetuar në sistemin e kaluar nuk e ka dëgjuar këngën “Çanakale” të…
Nga Emin AZEMI Më 24 mars 1999, Avianoja ishte bërë baza më e përfolur ushtarake e NATO-s, prej ku u…
Mjafton të shohësh ecurinë e titujve të Facebook në bursë, si dhe të “titanëve të tjerë të Rrjetit”, për të…
Nga Emin AZEMI Pas dorëheqjes së ministrit të Drejtësisë, Bulent Saliu, është hapur rruga e kërkimit të shtigjeve që do…
Nga Nazim RASHIDI "Koha për vrasje" (A time to kill), është një film i vitit 1996, i bazuar në romanin…
Nga Charles GARRET Gjatë një të diele të qetë në një ndër katedralet më të bukura në qytet, një baba…
Nga Nicholas KRISTOF Po qe se je diktator vrastar, atëherë kjo është një periudhë e gëzueshme për të jetuar. Askush…
Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më…
Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në…
Sign in to your account