Forum

Të fundit

Vetëm paratë kanë rëndësi për FIFA-n

Çfarë çmimi do të ketë një finale e Champions League në Riad në 2033? Cili është çmimi që Manchester United

Për Izraelin, armëpushimi nënkupton vdekje

Pavarësisht nëse një kompromis për pauzat humanitare do të arrihet, Izraeli dhe Shtetet e Bashkuara duhet të qëndrojnë të bashkuar

Pse gëzon i gjalli kur të dashurit ‘n’atë jetë’ i jepet drejtësi?

Drejtësia pas vdekjes i jep viktimës dinjitetin e merituar. Shikoni sot portretin e familjarëve të Aleksit?! Reflektohet më shumë hapësirë

Shpresa e fundit

Shumica e vëzhguesve pajtohen se nevojitet një udhëheqje e freskët dhe e guximshme politike nga të dyja palët. “Të dyja

Marrëveshja që mund të sjellë paqen në Lindjen e Mesme

Në mënyrë kritike, dhuna e fundit ka ritheksuar nevojën për të gjetur një zgjidhje politike për konfliktin Izrael-Palestinë në tërësinë

Shqipëria, magazinë doganore e imigrantëve

Një marrëveshje e përfunduar, të paktën për Shqipërinë, në një fshehtësi të plotë, ngre një sërë pikëpyetjesh mbi juridiksionet dhe

Kjo luftë nuk do ta zgjidhë konfliktin Izrael-Palestinë

Nuk ka asgjë në lidhje me luftën në Gaza që do të inkurajojë izraelitët dhe palestinezët për të ndryshuar këto

Ajo çfarë presin këta nuk do të vijë kurrë

Tani, nga lufta në Gaza këta presin dobësimin e Perëndimit. Dobësimi i Amerikës u sjell ‘lajme të mira’ për të

Momenti 11/9 i Izraelit

Lufta e Izraelit në Gazë do të formësojë rrjedhën e marrëdhënieve të saja të ardhshme me komunitetin palestinez. Sulmi i

A ka rëndësi për botën, jeta e palestinezëve?

Palestinezët që me dekada janë të lodhur nga jeta nën një okupim të dhunshëm ushtarak, kurrë nuk janë dorëzuar. E

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në