Forum

Të fundit

Maqedonia, një vend që po zhytet në paligjshmëri

Nga Erwan FOUERE Edhe një herë Maqedonia ia ka dalë të përfshihet në kryetitujt e lajmeve në botë. Me dhunën

Anarkizmi përkundër legales e të ligjshmes

Nga Bajram SELMANI Kryetari i shteti para dilemës, të ndajë mandatin për mandatarin qeveritar e të filloi të zgjidhet kriza

Interesi strategjik i shqiptarëve në Ballkan

Nga Blerim SHALA Zgjedhja e Talat Xhaferit në postin e Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë, të enjten, me 27 prill,

Kronika e një krimi të planifikuar gjatë

Dojçe VELE Futja me dhunë në Parlamentin e Maqedonisë ka pasur vetëm një qëllim: që ish-kryeministri i Maqedonisë Nikola Gruevski

Fillimi i një fundi

Nga Sulejman REXHEPI Jam i tronditur nga  ndodhitë e mbrëmshme në Parlamentin e Maqedonisë që eskaluan në një dhunë ta

Platforma është konstruktive, politika destruktive

Nga Xheladin MURATI Politika aktuale (ajo qe e ka formuar mazhorancën - LSDM dhe tjerët) e shikon të vjetrën (ajo

Nga financa në Elysee: “Alieni” ndihet që tani fitimtar

Nga Roberto FABRI Nga krijues prej hiçit i një partie “as të djathtë dhe as të majtë”, në favorit për

Me zor e mundim…por Franca mbetet evropiane!

Nga Bernd RIEGERT Mund të kishte ndodhur edhe më keq, por megjithatë rezultati i raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale

Imami im i dashur shqiptar!

Nga Xhabir HAMITI Në pamundësi të bashkimit të të gjithë imamëve në një vend, vendosa të ju drejtohem publikisht me

Alternativat “e pakëndshme” të së dielës në Francë

Nga Jeremy BLACK A të pëlqen pensioni në moshën 60 vjeç, një javë me më pak orë pune dhe eliminimi

Përzgjedhja e redaktorit

MATEMATIKAT ZGJEDHORE: Çfarë po ndodh me Frontin Evropian?

Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, në një deklaratë para pak

PANDEMI E PACIENTËVE ME KANCER: Pak ilaçe e shumë pacientë!

Mesatarisht, në Maqedoninë e Veriut, në periudhën 2012-2021 ka 6.908