Ndryshe me

Të fundit

Çështja jonë ka filluar të lëvizë mbrapshtë!

Delvina KËRLUKU Abdulla Mehmeti (Voka) u lind në Shipkovicë të Tetovës, më 2 janar 1962. Shkollën fillore e kreu në

Fuqia e pushtetit të jetë në shërbim të qytetarit

Delvina KËRLUKU Nevzat Bejta lindi më 19 tetor 1961, në fshatin Duf të Rekës - Gostivar. Shkollën fillore e kreu

Gjyqësia e rreme me dëshmitarë të mbrojtur

Delvina KËRLUKU Naser Raufi, avokat, lindi më 15 maj të vitit 1957. Shkollimin tetëvjeçar e kreu në shkollën “Liria”, Shkup.

Të vizatosh lavdinë e të parëve tanë

Delvina KËRLUKU Bashkim Mexhiti ka lindur më 16 korrik të vitit 1965, në Gostivar. Ka kryer shkollën fillore në vendlindje

Të jetosh me këngën autoktone shqipe

Delvina KËRLUKU Jashar Sejdiu ka lindur në fshatin Bozovcë, në vitin 1955. Shkollën fillore e kreu në fshatin e lindjes,

Në Maqedoni, pavarësia intelektuale kalon nga barku dhe xhepi

Delvina KËRLUKU Visar ADEMI lindi në Gostivar. Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në vendlindje. Arsimin sipëror në Tiranë,

Proceset demokratike nisën me 2001-shin

Delvina KËRLUKU Berat DEHARI, lindi më 3 Janar 1982, në Debresh të Gostivarit. Arsimin fillor e kreu në vendlindje, ndërkohë

Ballkani i historisë së rrejshme

Delvina KËRLUKU Zeqirja REXHEPI, profesor i historisë. Lindi në Bogovinë më 5 tetor të vitit 1960. Mësimet e para i

Paragjykimet shkaktojnë dhimbje

Delvina KËRLUKU Anton SEREÇI lindi më 22 dhjetor të vitit 1947, në Shkup. Vjen nga një familje patriote, të cilët

E keqja nuk mund të mbisundojë të mirën

Delvina KËRLUKU Sanije Sadiku, e lindur në fshatin Sërbicë të Kërçovës. Rrjedh nga një familje arsimdashëse me tradita kombëtare, ku

Përzgjedhja e redaktorit

MATEMATIKAT ZGJEDHORE: Çfarë po ndodh me Frontin Evropian?

Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, në një deklaratë para pak

PANDEMI E PACIENTËVE ME KANCER: Pak ilaçe e shumë pacientë!

Mesatarisht, në Maqedoninë e Veriut, në periudhën 2012-2021 ka 6.908