Ndryshe me

Të fundit

Jemi në fazë të diplomomanisë, masteromanisë…

Delvina KËRLUKU Ajtene Qamili, lindur më 3 shkurt 1979 në Strugë, Maqedoni, tetëvjeçaren e kreu në vendlindje, në Shk. F.

Brengos trendi i amatorizmit të shumë portaleve

Delvina KËRLUKU Daut Nexhbi Dauti u lind më 31 mars 1961 në fshatin Bojanë - Shkup. Shkollimin fillor e kreu

ARSLLANI: Arti, urë komunikuese në mes kulturave e popujve

Delvina KËRLUKU Melik Arsllani u lind më 11 nëntor të vitit 1966, në fshatin Dobërdoll të Gostivarit, Republika e Maqedonisë.

Të ndahet shtetit nga drejtësia, ndryshe do fundosemi

Bisedoi Delvina KËRLUKU Mitasin Rezak Beqiri lindi më 15.12.1961 në fshatin Dobërdoll, Komuna e Vrapçishtit. Shkollën fillore dhe gjimnazin e

Dibra, qytet pa muze

Delvina KËRLUKU Sabit Bocku i lindur në shkurt të vitit1942 në Dibër, shkollën fillore e tetëvjeçare e kreu në vendlindje,

Reforma në arsim, e domosdoshme

Delvina KËRLUKU Naziktere SULEJMANI u lind me 24 maj të vitit 1958, në fshatin Rahovicë, Komuna e Preshevës, ku edhe

Një administratë profesionale dhe të pakorruptuar

Delvina KËRLUKU Elezi u lind më 11 mars të vitit 1959 në Çajlë, Komuna e Gostivarit. Shkollën fillore dhe të

Jo gjithmonë vlerësimi bëhet i saktë

Delvina KËRLUKU Shpend Latifi ka lindur më 3 maj të vitit 1987 në Kumanovë. Shkollimin fillor dhe të mesëm e

Para se të premtosh, mendo më shumë

Delvina KËRLUKU Nexhmedin Sadiku ka lindur në Sllupçan të Komunës së Likovës. Shkollën fillore e ka kryer në vendlindje, shkollën

Ka femra që pranojnë të jenë “stoli demokratike”

Delvina KËRLUKU KOHA: Zonja Nebiu, keni ngritur zërin për të drejtat e grave. Si nisi kjo iniciativë për vajzën, për

Përzgjedhja e redaktorit

MATEMATIKAT ZGJEDHORE: Çfarë po ndodh me Frontin Evropian?

Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, në një deklaratë para pak

PANDEMI E PACIENTËVE ME KANCER: Pak ilaçe e shumë pacientë!

Mesatarisht, në Maqedoninë e Veriut, në periudhën 2012-2021 ka 6.908