Dossier

Të fundit

Castro si ISIS-i, filmonte vrasjet që në vitin 1959

Fidel Castro shpartalloi, përmes ekzekutimeve masive, burgosjeve masive, vjedhjeve masive dhe ekzilit, thuajse çdo familje në ishullin e Kubës. Shumë

Karakteri gjysmë i egër dhe trim i shqiptarit!

Për shkak të natyrës së ashpër të territorit të tyre si dhe të karakterit të tyre gjysmë të egër shqiptarët

Ushtria shqiptare në Kroaci (11): Çka u vendos në Stubiçke Toplicë?

    Ishin afruar çastet e fundit të takimit mbarëkombëtarë të shqiptarëve në ish Jugosllavi, që u mbajt më 19

Ky është Zefi, heroi i këngës së Zagrebit

  Idro SEFERI Zef Kaçinari, 80 vjeç, është një njeri i gjallë dhe gumëzhinë kur rri në një vend, shkruan

Ushtria shqiptare në Kroaci (10): Të gjithë për “Unionin Demokratik”

Për të tretën herë merr fjalën Fran Berisha, i cili kërkon që të shkurtohen diskutimet dhe të sillet vendimi për

Noli për Enver Hoxhën: E shpëtoi Shqipërinë nga vdekja

  Debati për rolin e partizanëve, ballistëve dhe nacionalistëve në Luftën e Dytë Botërore është kthyer sërish në vëmendje të

Ushtria shqiptare në Kroaci (9): Vendosmëria e realizimit të Republikës së Kosovës

    Duke u inkuadruar në debat Iljaz Ramajli tha se “kur kemi ardhur në këtë bisedë, kemi konsideruar se

Ushtria shqiptare në Kroaci (8): Padëgjueshmëria qytetare

    Pas Lazër Krasniqit, ndërhyri Burhan Kavaja, i cili kërkoi fillimisht që si parim në diskutimin e të pranishmëve

Tri dekada nga dënimi me vdekje, Zekiri u pushkatua i fundit

Shkup, 16 nëntor - Male Zekiri u dënua me vdekje - pushkatim, për shkak të përdhunimit dhe vrasjes së vajzës

Greqia e ngjallur prej shqiptarëve, u bë shkak për vdekjen e tyre

Faik KONICA Shohim me të math trishtim mosdashjen e disa shqipëtarëve të ndërtojnë e të zbukurojnë gjuhën e tyre. Është

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në