Fotogaleri

Të fundit

Ushtarë shqiptarë me plisa në Urën e Gallatës në Stamboll, 1909

  Ushtarë shqiptarë me plisa në Urën e Gallatës në Stamboll, 1909

Zonja e parë që dikur pozonte nudo (Foto +16)

Pas takimit në një klub natë më Donald Trump jeta e saj tani ka ndryshuar. Flasim për ish-modelen Melania Trump,

Shkupi i vitit 1903 (FOTO)

Shkupi i vitit 1903 (Foto: Baron Franc Nopçsa)

Para dhe pas shtatzënisë

Shtatzënia është një prej periudhave më të bukura të jetës. Gjatë kësaj kohe, nënat përpiqen që të realizojnë gjëra të

Një foto e rrallë e parisë së Shkupit e bërë në vitet ’30-ta

Një foto e rrallë e parisë së Shkupit e bërë në vitet ’30-ta

Kërçova e vitit 1943 (FOTO)

Në vitin 1943 (kur është bërë kjo fotografi) forcat nacionaliste shqiptare kishin arritur ta marrin Kërçovën. Me këtë rast, prijësit

Arsimtarët shqiptarët pas një kursi pedagogjik në Shkup më 1945

Arsimtarët shqiptarët pas një kursi pedagogjik në Shkup më 1945

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në