Video

Të fundit

“Lufta” e zjarrfikësëve me zjarret në Pollog

https://youtu.be/FT7DHKWQRfI “Lufta” e zjarrfikëseve me zjarret në Pollog. Komandanti i Njësitit kundër zjarreve Uka Aliti në Tetovë, për gazetën KOHA,

Kapan hani, një histori e braktisur

Kapan hani i ngjan një ngrehine të frikshme, të braktisur nga njerëzit, shteti dhe institucionet që do të duhej të

Ligje që lehtësojnë jetën e qytetarëve

E diela ditë pushimi, mungesa e çerdheve, Ligji për falimentuesit, pensionimi i obliguar 64-vjeç për burrat dhe 62 për gratë,

Fshati Luboten ndër fshatrat e para të Shkupit ku filloi procesi i imunizimit të popullsisë

Vaksinimi në zonat rurale Fshati Luboten ndër fshatrat e para të Shkupit ku filloi procesi i imunizimit të popullsisë https://youtu.be/PCSXaPvhyHg

Komunat nën llupë!

Sa janë transparente Komunat rreth financave? Si duhet të zgjidhen problemet fiskale? Me çfarë probleme ballafaqohen qytetarët dhe sa janë

Do të ketë vaksina për të gjithë? / Ќе има ли вакцини за сите?

Qytetarët kanë frikë se nuk do të arrijmë deri në vjeshtë imunitetin kolektiv Kanë të gjithë mundësi të vaksinohen? Sa

Personat me nevoja të veçanta ndihen të diskriminuar

https://youtu.be/ZltxAl2NY6g Personat me nevoja të veçanta ndihen të diskriminuar Personat me nevoja të veçanta kërkojnë që procesi i vaksinimit antikovid

Çfarë mësuam nga Koronavirusi dhe ç’na pret?

Intervistë me Zharko Karaxhovski, kryetar i Кomisionit të sëmundjeve infektive https://youtu.be/E_l6SmIH5nA  

Jeta studentore me shumë sakrifica. Të punosh dhe të vetë shkollohesh!

https://youtu.be/QRd2369C7-M Jasir Imeri dhe Herolinda Ramadani janë dy studentë të cilët për gazetën KOHA rrëfejnë jetën e tyre studentore në

Reformat në arsim të zhurmuara nga opinioni

https://youtu.be/7mcQTi7lOzY Pse po protestojnë prindërit dhe nxënësit? Janë të drejta kërkesat e tyre? Po keqpërdoren reformat në arsim? Janë reale

Përzgjedhja e redaktorit

TREGUES I VARFËRISË: Shpenzime rekord për ushqime, më të shtrenjtët në rajon dhe Evropë (TABELA)

Shpenzimi i një pjese të konsiderueshme të buxhetit lë më

Serbët në Kosovë, Bosnje e Mal të Zi armatosen përmes Kishës Ortodokse Serbe

Ish-politikani serb, Nenad Çanak, ka ngritur alarmin për rrezik në