Video

Të fundit

(VIDEO) Sa martohen maqedonasit dhe sa shqiptarët?

Brenda vitit 2017, sipas Entit Shtetëror të Statistikave, në Maqedoni kanë lidhur kurorë 13.781 çifte. Prej tyre, maqedonasit kanë lidhur

Përzgjedhja e redaktorit

Historia e tre vajzave: Ligji më detyron të kryej marrëdhënie me burrin, edhe pse s’dua!

Aktivistët janë përpjekur të ndryshojnë ligjin prej vitesh, por ata

Hoxhallarët para politikanëve, besim i ulët në institucionet e shtetit (TABELA)

Shkup, 7 dhjetor - Besimi i qytetarëve tek institucionet kalon