Нови 29 позитивни на Ковид-19 во последните 24 часа

Согласно податоците од новозаболените 9 се од Скопје, 1-Куманово, 6-Прилеп, 5-Тетово, 2-Струга, 2-Велес, 2-Битола, 2-Охрид. Бројката е добиена по направени 349 тестови. Истовремено, од болеста оздравеле шестмина пациенти, со што вкупниот број на излекувани достигна 1235. Според извори на Алсат, починал еден пациент од Велес, на возраст од…
Read More...

Регион

Most Read

1 of 155