Browsing Category

ФОРУМ

Џез во политика

Назим РАШИДИ Честопати,ги земаме како пример западните земји и нивните демократии како референца за нашиот…

Непослушните!

Договор е дело што се постигнува со взаемно согласување, каде страните преку комуницирање ги приближуваат ставовите…

Заедничкиот простор

Албанската преродба е инспирирана од европската. Кај овие прогресивни европски движења на времето беа и основа на…

Духот Курти

Духот “Курти“, нека донесува вистински луѓе на вистински места во целиот политички спектар, дека долго време…