Etiketë: #adrirogaqi

Adri dhe Ilirjana kurorzojnë dashurinë e tyre në transmetim direkt!

Spektakli i “Big Brother VIP Kosova 2” ka dhuruar publikut një ngjarje…

Adri i BBVK2 në fakt quhet ndryshe!

Adri Rrogaqi është njëri nga banorët e Big Brother VIP Kosova 2,…