Etiketë: #Agresionirus

Ambasadorja ukrainase në Shkup: Agresioni rus në Ukrainë, sulm ndaj gjithë botës demokratike

“Lufta e Rusisë nuk është vetëm luftë kundër Ukrainës, por edhe kundër

Dy vjetori i agresionit rus, Hovenier: Sfidë për paqen dhe sigurinë ndërkombëtare

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, përmes

Scholz: Kthim në politikën e frikësimit

Në dy-vjetorin e fillimit të agresionit rus kundër Ukrainës, kancelari Scholz ka

Osmani në dyvjetorin e agresionit rus: Kosova e di shumë mirë sa i lartë është çmimi për lirinë

Në dyvjetorin e agresionit rus në Ukrainë, presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani,

Kovaçevski: Sa më parë të ndalohet agresioni rus në Ukrainë

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, në hapjën e 30-të të