Etiketë: #Ajri

Përmirësohet cilësia e ajrit në Tetovë

Në uljen e ndotjes sipas ekspertëve kanë ndikuar edhe kushtet klimatike, por

Me dimrin vjen edhe ndotja

Amvisëritë dhe ngrohja me dru është një nga shkaktarët më të mëdhenj

Ishulli piktoresk i izoluar me ajrin më të pastër në Tokë (FOTO)

Në skajin e thyer veriperëndimor të shtetit ishullor australian të Tasmanisë shtrihet