Etiketë: #AngelaAggeler

Aggeler: Të gjithë e dinë se cilët janë aktorët e korruptuar në RMV

Të gjithë e dinë se cilët janë aktorët e korruptuar në vend,

Grkovska – Aggeler: Transparenca është çelësi për inistitucione të besueshme dhe efikase

Zëvendëskryeministrja përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë, Sllavica Grkovska, ka zhvilluar