Etiketë: #Apasiev

Nga janari me Qeveri teknike?

Kryeparlamentari, Talat Xhaferi, deklaroi se nëse zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare mbahen më

NË TEMPULLIN E DEMOKRACISË: Incidente që kontaminojnë Parlamentin!

Analisti Blerim Hyseni, për gazetën KOHA, ka vlerësuar që veprimet e të

VMRO-DPMNE: Incidenti në Kuvend është i orkestruar nga Apasiev, LSDM dhe BDI

Incidentet e “Së majtës” në Kuvend janë një dramë transparente dhe e