Etiketë: Ballkani

Berbok: Vendet e Ballkanit i përkasin plotësisht BE-së

Duke marrë parasysh luftën e agresionit rus në Ukrainë, e cila po

Paqja në Ballkan në rrezik për shkak të ndikimit rus?

Cilat pika në Ballkanit Perëndimore janë më të ndjeshme ndaj ndikimit rus?

Optimizëm në Lindje, skepticizëm në Jug

Problemet e brendshme të BE-së me respektimin e demokracisë dhe sundimin e

BALLKANI I HEKURUDHAVE: Rikthimi i trenave në 2027-ën

Deri në fund të vitit 2027 pritet të përfundojë seksionin i Maqedonisë

“18% me valixhe gati”, 31% e shqiptarëve duan të emigrojnë, niveli më i larti në Ballkan

Anketa që u zhvillua në rreth 6000 persona në Ballkan tregoi se,

SHBA-ja i fut në listë të zezë 10 individë nga Ballkani

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) i kanë futur në listë të

SHBA-ja i fut në listë të zezë 10 individë nga Ballkani

Shtetet e Bashkuara të Amerikës të enjten kanë futur në listën e

Kriza e re e emigracionit po dëmton ekonomitë e Ballkanit

Në shtator, dy politikanë kroatë i kërkuan qeverisë të vendosë forca të

Të huajt në Maqedoni, ne në Gjermani!

Nëse nga njëra anë fuqia punëtore nga Maqedonia dhe Ballkani po orientohet

Komisioni Evropian pritet të miratojë planin për rritje ekonomike në Ballkan

Në hijen e paketës së zgjerimit, të mërkurën në Bruksel, Komisioni Evropian

Ballkanit “i ka ikur truri”!

Të rinjtë e gjashtë shteteve të rajonit renditen lart në listën e

Për stabilitet të përhershëm Ballkani duhet të anëtarësohet në BE

Shkup, 21 tetor - Mbretëria e Bashkuar vazhdon të japë mbështetje integrimit