Etiketë: #bashkëpunimit

Pendarovski-Kingji: Përforcimi i bashkëpunimit përmes dialogut të hapur dhe konstruktiv

Bashkëpunimi bilateral ushtarak dhe mbrojtës mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë është

Lukashenko kërkon rishikim “serioz” të bashkëpunimit mes Bjellorusisë dhe Serbisë

Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko, derisa ka komentuar qëndrimin e Serbisë në

Kovaçevski- Kurti: Çelësi i progresit është zgjidhja paqësore e çështjeve të hapura rajonale

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Dimitar Kovaçevski, në kuadër të pjesëmarrjes në