Etiketë: #Bjellorusisë

Lukashenko kërkon rishikim “serioz” të bashkëpunimit mes Bjellorusisë dhe Serbisë

Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko, derisa ka komentuar qëndrimin e Serbisë në