Etiketë: #Bllokada

Është bllokuar rruga Rosoman – Prilep për shkak të grevës së të punësuarve në “Euronikel industri”

Është bllokuar rruga Rosoman - Prilep, për shkak të grevës së të

Mariçiq: Bllokada jonë aktualisht ka emër dhe mbiemër, është VMRO-DPMNE-ja

Bllokada jonë aktualisht ka emër dhe mbiemër, është VMRO-DPMNE-ja dhe deputetët e