Etiketë: #BorislavKërmov

Krmov dhe Apasiev kanë dorëzuar kallëzim penal kundër Talat Xhaferit

Deputetët e “Së Majtës”, Dimitar Apasiev dhe Borislav Krmov, në Prokurorinë Themelore

Xhaferi: Dëmi duhet të kompensohet nga deputeti i Të Majtës, Borislav Kërmov

Pas përfundimit të vazhdimit të seancës së 131-të dhe votimit të Rregullores