Etiketë: #Borxhi

BORXHI I RI PREJ NJË MILIARD EURO: Si do të harxhohen paratë?

Ekonomistët kërkojnë racionalitet në harxhimin e kredisë së re, duke shtuar se…

Njoftimi i borxhit të Maqedonisë me një miliard euro është një lëvizje shqetësuese për ekspertët

Në një deklaratë të fundit që ka nxitur diskutime të shumta, lideri…

BORXHI PUBLIK RRITET: Alarm për shtrëngim të rripit

Banka Botërore thekson gjithashtu se financat publike janë të mbingarkuara për shkak…

BE para një krize të re borxhesh?

Borxhet publike të vendeve anëtare të BE janë shumë të larta. Ministrat…

Nuhi: Klinikën e trashëgova me borxh prej 200 milionë denarëve

Në asnjë mënyrë nuk kam luajtur me fatin e pacientëve dhe familjeve…