Etiketë: #CharlieChaplin

Charlie Chaplin dhe 10 leksionet për jetën që na mësoi gjeniu i kinemasë

Chaplin ishte edhe një shkrimtar, regjisor, muzikant dhe një njeri i shkëlqyer.…