Etiketë: #DautDauti

“Javelinat” e “bajraktarat” drejt Beogradit!

Kjo pra është politika serbe e propagandave të gënjeshtërta, diçka që gjithnjë

Inkurajim Fatmir Mexhitit

Jo vetëm dyfishimi i ilaçeve të listës pozitive, por dhe shumëçka tjetër

Udhëtimi i gjatë i shkronjave për festë kombëtare!

Pak si e gjatë ishte udha për te ky vendim i Qeverisë

Emrat e bukur shqip në “pakicë”!

A është çështje mode e trendi, a çështje “vetëdijesimi” se emrat me

Akuzë ndaj “kryesit të panjohur”!

Kur ndodhin masakra ndaj civilëve, askush nuk i del zot dhe krijohet