Etiketë: #dhuna

Dhuna mes të rinjve: “Përtej kërkesave materiale, prindërit duhet të fokusohen në vlera”

“Të gjithë, e sidomos adoleshentët, kanë nevojë për një sistem funksional të

Trençevska: Deri në shtator të vitit të kaluar janë raportuar 1166 raste të dhunës në familje

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska informoi se në sferën

Shqiptarët nuk e raportojnë hapur dhunën!

Vërejtja që e ka Milaimi-Rexhepi është tek raportimi i dobët i dhunës

Ivanoviq Kastared për MIA-n: Mosdallueshmëria e formave të dhunës me bazë gjinore çon në mosdenoncimin e tyre

Dhuna lë gjurmë të dukshme. Dhuna fizike është forma më e dallueshme

Rreth 2.000 raste të dhunës në familje të raportuara gjatë këtij viti në Kosovë

Që nga janari e deri këtë muaj, në Kosovë janë raportuar rreth

Dita ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave

Dhuna ndaj grave dhe vajzave mbetet një nga shkeljet më të përhapura

Gratë raportojnë më shpesh dhunën

Vetëm në gjashtëmujorin e parë të këtij viti policia ka raportuar për

Dhuna nuk edukon

Sipas psikologëve, dhuna fizike apo ndëshkimi trupor i cili përdoret nga prindërit,