Etiketë: #Dibër

Aktivitete për më shumë siguri në komunikacion

Problemi i sinjalizimit në tërësi ka qenë temë debati edhe në disa…

Ringjallet lagja e “Dërmëhallës”

Lagja e “Dërmëhallës” është një lagje shumë e vjetër dhe aty gjendet…

U mbajt festivali i parë i kodimit në Dibër

Drejtoresha e Shkollës Digjitale në Dibër, Adisa Mullarexha për gazetën KOHA deklaroi…

Tranzicion i gjelbër në Dibër

Gjatë realizimit të projektit veçmas është potencuar edhe fakti që ka të…

TAKIME, KONCERTE DHE AKTIVITETE SPORTIVE! Dibra në mënyrë të organizuar do t’i pret mërgimtarët

Gjatë verës sipas programit, thotë Duka, do të organizohen edhe aktivitete kulturore…

Masa rigoroze për keqpërdoruesit e ujit  

Drejtori i ndërmarrjes komunale “Standardi”, Burim Kaba për gazetën KOHA ka deklaruar…

Institucionet lokale me fotovoltaik

Kryetari i komunës Hekuran Duka ka informuar se pushteti vendor në Dibër…

Mërgimtarët në banesa me qira

Në bisedën që patëm me dibran të cilët japin me qira banesat…

Gjithnjë e më pak filloristë në Dibër

Para dy dekadave numri i filloristëve ka qenë mbi 400. Të dhënat…

Në Dibër, parkingjet pa pagesë!

Udhëheqësit e komunës theksojnë se kështu do të jetë edhe këtë vit…

Bregu i liqenit, “parajsë” për pushuesit

Edhe këtë verë Dibra do të jetë destinacion i shumë turistëve. Viteve…

Probleme me mirëmbajtjen e mjedisit

Me qëllim që të parandalohet ndotja e mjedisit jetësor, shoqata qytetare këto…