Etiketë: #Dimri

Si ndikon dimri te njerëzit?

Si pasojë e ditëve të shkurtra, gjatë dimrit, mendimet, ndjenjat dhe sjelljet…

Me dimrin vjen edhe ndotja

Amvisëritë dhe ngrohja me dru është një nga shkaktarët më të mëdhenj…

Meteorologët bëjnë parashikimin për Europën, si do të jetë dimri këtë vit

Ka një ndryshim të dukshëm në modelet aktuale në krahasim me vitin…