Etiketë: #dokumetetpersonale

Bojmacaliev: Nuk ka kaos dhe pengesa në shërbimet administrative

Zëvendësministri shtesë i Punëve të Brendshme, Mitko Bojmacaliev, ka mohuar kategorikisht në…