Etiketë: #EtiopiaVeriore

“Jerusalemi i ri”, një vend i shenjtë dhe mahnitës me kisha “të varrosura” nën shkëmb (FOTO)

Legjenda thotë se kishat “Lalibela” të gdhendura thellë në shkëmb në Etiopinë