Etiketë: #EVN

Nesër pa rrymë shfrytëzuesit e disa komunave të Shkupit

Pa energji elektrike nesër do të mbeten disa rrugë nga komunat e

Prej nesër fillon tarifa e lirë ditore e rrymës

Prej nesër fillon tarifa e lirë e rrymës në periudhën prej orës

Nga 1 dhjetori fillon tarifa e lirë ditore e energjisë elektrike

Komisoni rregullator për energjetikë, shërbime ujore dhe shërbime për menaxhim me mbeturina

Nga viti i ardhshëm çmimin e energjisë elektrike e përcakton EVN

Nga viti i ardhshëm, sipas formulave të njëjta të përdorura nga Komisioni

Kush ngrohet me rrymë, fatura më të larta

Pritet të shikohet se sa do të shtrenjtohet rryma pas vitit të