Etiketë: #Fitore

Si po përgatiten aleatët e SHBA-së për një fitore të mundshme të Trumpit?

Në Meksikë, zyrtarët qeveritarë kanë zhvilluar takime me njerëz të afërt me…

Fiton ose humb, Ukraina nuk do të anëtarësohet në NATO

Deri më sot, përkrahësit e përfshirjes më të madhe të SHBA-së dhe…