Etiketë: #fmn

PARASHIKIMI I ZYMTË! Gjermanisë si superfuqi po i vjen fundi!

Vendi ka qenë prej kohësh një nga vendet kryesore prodhuese në botë,

FMN: Ekonomia e Maqedonisë po rimëkëmbet, thelbësore stimulimi i produktivitetit

Ekonomia e Maqedonisë po shënon rimëkëmbje pas rritjes së çmimeve të ushqimit

FMN: Tensionet në veri dhe liberalizimi i vizave mund të kërcënojnë stabilitetin ekonomik të Kosovës

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) ka tërhequr vërejtjen se vendimi i Bashkimit Evropian