Etiketë: #FrontiEuropian

Ademi: Neve na takon legjitimiteti te komuniteti joshumicë

Tani jemi të përqëndruar në konfirmimin e rezultateve nga zgjedhjet. Ajo që…

Çfarë premtuan partitë për të rinjtë?

Blendi Hodai, student në Fakultetin Filozofik, aktivist civil dhe drejtor i Forumit…

Fronti Europian: Të parët shpallëm tubimin në Tetovë, opozita shqiptare të zgjedh ditë tjetër

Fronti Europian shpreh shqetësimin dhe zhgënjimin për vendimin e papritur të opozitës…

Zgjerimi i Frontit Europian, Osmani: Historike!

A i humbët shqiptarët dhe tani po i kompensoni me të tjerët?…

Sela: Mandatet e ASH-së do të rriten me “Frontin Europian”

Pasi Kuvendi vendosi që ASH-krahu i Selës të bëhet pjesë e Frontit…

Reagon VLEN-i për frontin europian të BDI-së

Ndaj formimit të frontit europian ka reaguar koalicioni opozitar VLEN. Nga atje…