Etiketë: #Gërçeva

Marrëveshja e Prespës është sot në rendin e ditës në Gjykatën Kushtetuese

Sipas Kongresit të Shenjtë Maqedonas dhe ish-deputetes Solza Gërçeva, Marrëveshja e Prespës…