Etiketë: #GJND

Izraeli vazhdon sulmet në Rafah pavarësisht urdhrit të GJND-së

Izraeli ka vazhduar të bombardojë Rripin e Gazës, përfshirë edhe qytetin Rafah,…

GJND urdhëron Izraelin të ndalojë menjëherë sulmin në Rafah

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë lëshoi një urdhër të premten, duke i bërë…

Borrell tha se disa vende evropiane po tentojnë t’i frikësojnë gjykatësit e GJNP-së

Shefi i Bashkimit Evropian për politikë të jashtme dhe siguri, Josep Borrell,…

Izraeli do t’i përgjigjet akuzës për gjenocid në GJND pas kërkesës për armëpushim

Bashkuara më 17 maj, pasi Afrika e Jugut dorëzoi një kërkesë urgjente…

GJND refuzon kërkesën që Gjermania të ndalë ndihmën për Izraelin

Gjykata kryesore e Kombeve të Bashkuara ka refuzuar kërkesën e Nikaraguas që…

Armenia dhe Azerbajxhani përballen në GJND

Azerbajxhani dhe Armenia do të përballen në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë (GJND),…

GJND-ja vendos për juridiksionin në rastin e ngritur nga Ukraina kundër Rusisë

Gjykata më e lartë e Kombeve të Bashkuara më 2 shkurt do…

GJND vendos sot në rastin kundër Rusisë për terrorizëm

Gjykata kryesore e Kombeve të Bashkuara më 31 janar do të japë…