Etiketë: #gjoba

Shqiptohen 135 gjoba në komunikacion në Shkup, 20 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (26.02.2024)

Shqiptohen 153 gjoba në Shkup

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit ka vazhduar dje (221.02.2024) me

171 gjoba në Shkup, 18 për vozitje në gjendje të dehur

Sektori i Punëve të Brendshme (SPB) Shkup gjatë ditës së djeshme (20.02.2024)

155 gjoba për shoferët në Shkup, nëntë për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (15.02.2024)

Sanksionohen 113 shoferë në Shkup, 48 për tejkalim të shpejtësisë

Në suaza të kontrolleve aksionare të Ministrisë së punëve të Brensshme në

Gjoba 158 shoferëve, 42 për vozitje të shpejtë

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme (23.01.2024)

124 gjoba në Shkup, 13 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (15.01.2024)

Gjoba për 131 shoferë, 49 për vozitje të shpejtë

Në një njoftim të fundit, Ministria e Brendshme dhe Policisë së Bashkimit

Gjoba për 136 shoferë për shkelje të rregullave në trafik

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit dje (11.01.2024) ka vazhduar me

109 gjoba për shoferët në Shkup, 20 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit dje (09.01.2024) ka vazhduar me

Gjoba deri në 4,500 euro për personat që pinë duhan në ambientet të mbyllura

Në një përpjekje për të forcuar zbatimin e Ligjit Kundër Duhanit në

Policia në Shkup gjobit 144 shoferë, 47 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori i Punëve të Brendshme të Shkupit dje (02.01.2024) ka vazhduar me