Etiketë: #GjykatënSpeciale

Vazhdon procesi gjyqësor ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Ish-krerët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) do të dalin përsëri para…

Paralajmërohet tërheqja e avokatëve të Thaçit, ankohen për mospagesë

Gregory Kehoe, Joe Reeder, Greenberg Legal Associates dhe anëtarët e kësaj kompanie,…