Etiketë: #Grkovska

Grkovska: Ukrainasit po luftojnë për liri, por edhe për parimet më të larta të njerëzimit

Zëvendëskryeministrja Slavica Grkovska në konferencën e sotme “Dy vjet heroizëm” të organizuar…

Grkovska: Personat nga “lista e zezë” e SHBA-së të sanksionohen edhe në Maqedoni

Të zgjerohet fusha e veprimit të Ligjit për masat kufizuese, i cili…

Grkovska: Sigurinë kibernetike duhet ta shohim si investim, jo ​​si shpenzim

Në kuadër të aktiviteteve të sotme në Konferencën Globale për Ngritjen e…

Grkovska – Aggeler: Transparenca është çelësi për inistitucione të besueshme dhe efikase

Zëvendëskryeministrja përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë, Sllavica Grkovska, ka zhvilluar…