Etiketë: #Hungari

Dhjetëra mijëra njerëz protestojnë në Budapest kundër Viktor Orbanit

Dhjetëra mijëra qytetarë protestuan kundër Qeverisë së kryeministrit të Hungarisë, Viktor Orban,…

Hungaria pritet të rafitikojë pranimin e Suedisë në NATO

Hungaria pritet që të hënën, më 26 shkurt, të ratifikojë pranimin e…

Sllovenia vendosi kontrolle kufitare me Kroacinë dhe Hungarinë

Sllovenia në mesnatë ka vendosur kontrolle policore në kufirin me Kroacinë dhe…