Etiketë: #Instagram

Facebook dhe Instagram pa reklama, ja sa para duhet t’i paguani META-s?

Përdoruesit e Facebook dhe Instagram në Evropë po marrin opsionin për të

Videot e vjetra në Instagram humbasin një pjesë të rëndësishme

Shumë video të hershme të postuar në Instagram nuk kanë më audio.

Si të bësh lekë në Instagram?

Instagrami mund të shndërrohet në mjetin më të fuqishëm në botë nëse

Së shpejti, mesazhet në Instagram mund t’i lini “seen” dhe s’do ta kuptojë askush (FOTO)

Instagram po teston një opsion që lejon përdoruesit të mos tregojnë nëse