Etiketë: #InteligjencaArtificiale

Lajmet e rreme sfidojnë zgjedhjet e gjysmës së botës

Zgjedhjet në gjysmën e botës rastisin të mbahen në kohën e operacioneve

Viti i zgjedhjeve të rrezikuara nga Inteligjenca Artificiale

Që nga viti 2022, Inteligjenca Artificiale ka bërë përparime gjigante. Dhe diktaturat

Inteligjenca Artificiale tregon tri gabimet që njerëzit i bëjnë natën e vitit të ri

Gjatë periudhës së Krishtlindjeve dhe të Vitit të Ri, disa nga gabimet

Inteligjenca Artificiale nuk dëmton vetvetiu, por shqetësim për ata që e kontrollojnë

Ndonjëherë ndihet më pak si “Succession” se sa “Fawlty Towers”, jo aq

Inteligjenca Artificiale evoluon si truri i njeriut

Një sistem inteligjence artificiale që riorganizohet në një mënyrë të ngjashme me

Njihuni me modelen e parë spanjolle të krijuar nga inteligjenca artificiale që fiton deri në 10 mijë euro në muaj

Aitana Lopez është modelja e parë spanjolle e krijuar nga inteligjenca artificiale

Video-lojërat dhe inteligjenca artificiale ushqejnë dezinformatat për luftërat

Reuters Kishte diçka që nuk shkonte në një video të Rrezes së

IA mund të parashikojë më shpejt se ku do të godasë uragani

Inteligjenca Artificiale mund të shpëtojë jetë duke parashikuar se ku do të

Inteligjenca artificiale kërcënon miliona vende pune në Korenë Jugore

Gati katër milionë vende pune në Korenë e Jugut janë në rrezik

Për vetëm 10 sekonda dhe nëpërmjet zërit, IA mund të diagnostikojë njerëzit me diabet

Studiuesit kanadezë kanë arritur që nëpërmjet Inteligjencës Artificial (AI) mund të parashikoj