Etiketë: #IPIS

ANKETË E IPIS: VMRO te maqedonasit, opozita shqiptare i afrohet BDI-së

Shumica dërrmuese e qytetarëve mendojnë se zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale vitin e…