Etiketë: #IRI

Ballkanasit në hall me korrupsionin, sesa me eurointegrimet

Përveç Serbisë, të gjitha vendet e BE mbështesin eurointegrimin. Treçereku i të…

Anketë nga IRI: Qytetarët mbështesin anëtarësimin në BE

Hulumtimi i fundit multinacional për Ballkanin Perëndimor nga ana e Qendrës për hulumtime…

Shqiptarët po mbajnë gjallë Perëndimin në Ballkan (TABELA)

Për Rusinë dhe kundër Bashkimit Evropian dhe kundër SHBA-ve. Përveç shqiptarëve, konkretisht…