Etiketë: #Ishulli

Një fshat në ishullin magjik italian të Sardenjës po u ofron njerëzve akomodim falas (FOTO)

Konkretisht, është fshati Ololai, i cili ndodhet në pjesën qendrore të ishullit.

Ishulli që vetëm gratë mund të shkelin?

Imagjinoni të keni ishullin tuaj dhe të vendosni se kush do të