Etiketë: #Jerusalemi

Si mund të duket mbikëqyrja e Gazës nga Izraeli pas përfundimit të luftës?

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu, nuk e ka elaboruar deklaratën e tij të…

QYTETI I PAQES, PËR TË CILIN VETËM LUFTOHET!  Çfarë e bën Jerusalemin një vend kaq të shenjtë?

Tensionet midis izraelitëve dhe palestinezëve në Jerusalem, prej kohësh po shkaktojnë një…